2015. aug 04.

Macau.

írta: golya1
Macau.

hongkong_603.jpg

Ha a kedves olvasó egyszer arra vetemedne, hogy teszem azt egy hétvégén Makaó felé venné az útját, semmiképpen se hagyja ki a house of dancing watert! Nem akarom elárulni a poént, de tényleg tátva maradt a szánk a másfél óra alatt... Nos, ha valaki esetleg emiatt meglátogat minket, csak hajrá, hajrá, tárt karokkal, egy királynőméretű (queensize = 150X200) motorosággyal, és baráti közeggel (értsd: kicsi) várjuk!!! Bár, időben tessék jelentkezni, mert a hétvégéink meg vannak számlálva - nos, azért még biztosan kitalálunk valamit! (Amugy ez nem vicc volt!!!)

Egy hónap telt el mióta hazamentem, és már majdnem ennyi idő, amióta visszatértünk. Sokminden történt azóta. Például lett egy otthonunk. Meg egy csomó számlánk. Illetve végre nyár van. Ja, ez itt nem sok változást hozott, jut eszembe, rohadt meleg van, és sok pára. 

hongkong_602.jpg

Nos, annyi gondolat van jelenleg a fejemben (egyébiránt ez kérem Makaó egyik hidja) de talán amit mindenképp meg akartam osztanii, mielőtt mindenkit elámitok Makaó hihetetlen fotóival, hogy nekem, és nekünk nagyon fontos ez a blog, mert ez az a mód, ahogyan tudunk veletek kommunikálni, elmesélni, mi történik velünk. Remélhetőleg viccesen, néha szárazan és fáradtan, de a nap végén ti döntitek el, hogy mikor, és mennyit akartok kapni belőlünk. hongkong_603_1.jpg

Ahogy mondani szokták - nagytestvérfigyel! Tehát, kéretik rendszeresen visszatérni! Ja, azért érdemes megfigyelni, hogy  az a sok izé a háttérben mind ember, ember hátán.hongkong_605.jpgEgyébiránt mivel Makaó egy óra egy baromi gyors hajóval Hongkongból, igy igazi kocatúristaként semmit nem néztünk meg a nagyon gáz lasvegas szállodákon kivül, és még balhéztunk is az egyikben, és ezért életemben először jobb szobát kaptunk mint járt volna, mert meg kellett mutatni, hogy ki a férfi, na! És persze elvertünk egy kis pénzt, nagyon nagyon bonyolult volt, felraktam kockára, és hopp 10 másodperc, a kockagép dobott, pénz meg volt, nincs... 

hongkong_608.jpg

Igen, itt még szines szökőkút is van!!!

hongkong_607.jpg

És király medencék - hongkong_606.jpg

Meg tömeg tömeg tömeg...hongkong_609.jpg

A 100 méteren található vérbenúszó szemű kinai szerencsejátékosok száma is itt a legnagyobb a világon. Hogy úgy mondjam, Kriszti világitó pontnak számitott a szőke hajával... Nos összegzem - Makaó jó hely, ha az ember megtekinti a zsebkendőnyi megmaradt portugál emléket, tudja, hol kell vacsorázni, vagy szeret sok pénzt veszteni. Egyébiránt maximum egy napra javallott.... A kaotikus blogbejegyzést vállalom, kijöttem a gyakorlatból na, de majd visszarázódunk! 

Szólj hozzá